Wat cliënten

over mij zeggen:

Ik ben bij Pamela onder behandeling gekomen voor mijn hoofdpijn. Ze heeft er dmv neurofeedback voor gezorgd dat de frequenties zijn verminderd en de duur is verkort. Bovendien zit ik daardoor overall beter in mijn vel.

Ook de challenge Liefdevol grenzen stellen was zeer leerzaam en een eye opener. Dmv metaforen wordt een hoop duidelijk.

Zeker een aanrader !

Ook heb ik de cursus 100% jij bij Pamela gevolgd. Hierbij heb ik zoveel inzichten gekregen en begrijp ik mezelf beter. Pamela je bent top!

Muriel Bertrand

Pamela weet zoveel over ons brein! Het is een genot om naar haar kennis te luisteren. Het geeft mij vooral helderheid in mijn patronen zodat ik die kan doorbreken. 

Pamela leert het je allemaal in te zien zonder ingewikkelde woorden. 

Aanrader! Absoluut, maar pas op!

Je zal zelf aan de bak mogen, anders is het resultaat er niet naar. 

Maar ach...... is dat niet met alles in het leven?

Dank je Pamela, voor je mooie eye openers. :-)

Janine de Widt

Marieke Vogelzang

Voordat ik aan de cursus 100% jij van Pamela mee ging doen wist ik nog niet wat ik allemaal voor inzichten zou krijgen. Iets in mij zei: "Dit is helemaal iets voor jou!" Gelukkig heb ik mijn gevoel gevolgd en deed ik mee.

Wat een shift heb ik meegemaakt in die 10 weken. Van ontzettend in mijn hoofd zitten (wat ik overigens niet wist) naar een compleet vrij gevoel van in mijn hart!

De inzichten die ik heb gekregen zijn mindblowing. Ik voel me weer zoveel meer mijzelf! En dat klinkt misschien vreemd, want je bent toch altijd jezelf. Misschien moet ik dan zeggen dat ik nu mijn volledige potentie leef.

 

Pamela is een geschenk van God, dat heb ik haar de afgelopen 10 weken vaker gezegd. Wat een liefde, wat een warmte, wat een skills. Met alles wat zij heeft geleerd en tegenaan is gelopen in haar leven, heeft ze een prachtige cursus neergezet. Iedere euro waard. Door in mijzelf te investeren gaf ik rust aan mijzelf.

 

Van hoofd naar hart. Dank je wel Pamela dat jij bent wie jij bent en doet wat jij doet.

Marieke Vogelzang

k heb de 3 daagse challenge "Liefdevol grenzen stellen" bij Pamela gevolgd en heb 3 dagen genoten van haar mooie enthousiaste energie, haar expertise over het brein en haar heldere uitleg door middel van metaforen waardoor je direct snapt wat je doet en wat je dus direct kunt veranderen en toepassen in je dagelijkse leven.

 

Je leert nieuwe inzichten opdoen in een veilige online leer omgeving. Ze beantwoord heel rustig en vriendelijk al je vragen.

 

Dus ben je hoog sensitief en loop je tegen bepaalde dingen aan in je leven dan raad ik je aan bij Pamela een training te volgen zodat je nog meer in je eigen natuurlijke kracht en energie komt en met meer zelfvertrouwen de wereld aan kan.

 

Dank je wel lieve Pamela, je bent een bron van inspiratie voor vrouwen die ondernemen met passie, willen groeien, leren en verder willen komen in het leven.

 

Je deelt je expertise met liefde vanuit een mooi eerlijk groot hart. Dat is goud waard in deze tijd

Carolyn Chadwick


Ik kom graag bij Pamela omdat zij mij op alle fronten helpt gezond te houden. Zowel geestelijk als lichamelijk. Daarbij is ze een heel fijn mens!

Afgelopen week het 100% jij programma digitaal afgerond. Geleerd meer mijn grenzen te stellen en dichter bij mezelf te blijven. Het enthousiasme waarmee Pamela haar kennis en ervaring met ons deelde en ons hierin meenam was heel fijn.

Dank je wel Pamela!

Ingrid van der Vorst

Zoveel "Ohja" momentjes kunnen delen! Door de uitleg van Pamela ben ik weer een heel stuk wijzer geworden. Helder, betrokken en prettige persoonlijkheid. Zeker aan te raden!

 

100% jij. Wat een fijne manier om online les te krijgen in hoe je brein werkt. Hier kun je op een goede manier heel veel tips uithalen en deze voor jezelf toepassen. Laagdrempelig en leerzaam. Echt een aanrader wanneer je wat extra handvatten kunt gebruiken. Geeft veel zelfinzicht.

Dieke Hennis

Het is voor mij bijna niet onder woorden te brengen wat ik allemaal te danken heb aan deze cursus. Allereerst dat ik mag vertrouwen op mijn gevoel. Ik voelde hier moet ik bij zijn.

Ik heb mezelf zoveel ontnomen, omdat ik mijn verhaal echt ben gaan geloven. Het verhaal dat ik niet goed genoeg ben. Mijn gedachten hebben mij vele jaren in hun macht gehad. Ik wilde zo graag stappen zetten, maar ik durfde niet. Ik kan nu heel liefdevol terugkijken, dat mijn verstand mij wilde behoeden, beschermen.  

Ik wil je ook ontzettend bedanken voor de gesprekken achteraf. Ik heb zoveel geleerd van jou als therapeut. Je bent een groot voorbeeld voor mij.... Jouw manier van vertellen, simpel maken, humor, dat heeft mij enorm geïnspireerd.

Ik snap helemaal dat jouw praktijk nokkievol zit. Ik wens je alle goeds en hoop echt dat je doorgaat met de online programma's, want je kan hier nog zoveel meer vrouwen mee helpen.

Bianca van Harskamp

Ik heb onlangs de 3 daagse training Liefdevol grenzen stellen gevolgd bij Pamela.

Ze neemt je met beeldende metaforen mee in een stuk bewustwording. Ze legt veel uit, waardoor je beter begrijpt waarom je iets doet of waar het vandaan komt.


Ik vond deze training heel waardevol en verhelderend. Daarnaast is ze heel energiek en met humor houdt ze je goed bij de les en blijft het luchtig.


Zorg goed voor jezelf door te investeren en doe mee met haar online programma. Echt doen, krijg je geen spijt van!

Bianca Wilschut

Pamela is een geweldige therapeute, ze heeft echt heel veel kennis in huis en daardoor ook heel veel handvaten om je te helpen om inzicht te krijgen in de oorzaak van je problemen/klachten.

Ze doet dit met veel liefde, enthousiasme en humor en in mijn geval zeker ook met succes.

De online training Liefdevol grenzen stellen, was heel interessant met duidelijke en humorvolle informatie over hoe je je grenzen kunt bepalen en aangeven op een manier die voor jou werkt.

Ik verheug me op de online masterclass 100% jij die ik bij haar ga volgen, weer nieuwe mooie inzichten verwerven en investeren in mezelf

Belinda de Snoo

Cursus 100% jij raad ik iedereen aan die hoog sensitief is.

D.m.v. info, metaforen en oefeningen krijg je o.a. inzicht in gevoelens, emoties, gedrag en hoe hiermee om te gaan. 

Deze cursus maakt je een beter mens en is een investering voor het leven.

Pamela geeft de cursus op een geweldige manier, ga het zelf ervaren...

Gonnie Daas

Pamela heeft me zoveel inzichten gegeven.

Ik was ten eerste bij haar 3 dagen challenge geweest en heb daarna de 100% jij cursus gedaan en afgerond.


En Pamela heeft me laten zien hoe jezelf in elkaar zit en dat vele dingen die je niet loslaat je maar met je meesleept en in alles en om je heen heeft daar effect op.


Dus ik heb meer rust in mezelf en in mijn hoofd. Door haar duidelijke metaforen en de handvaten (zoals je eigen grenzen aangeven en wat je waarden zijn etc.) die ze mij liet zien in de cursus 100% jij wat ik echt iedereen aanraad, heb ik vele aha momentjes gehad

Ik ben me er nu bewust van de dingen die ik toen niet zag. En in het dagelijks leven pas ik ze ook toe.


Zo dankbaar dat ik Pamela in mijn leven ben tegengekomen en heb leren kennen. Heel erg bedankt voor alles !!

Pam Masterclass
workshop
Workshop onderneemsters
"

Live workshop reviews

In een korte tijd en op een warme en directieve manier richt Pamela je focus op waar het voor jou echt om 'draait:'

Fijn om bewust te zijn van wat je wilt


MASCHA SCHRANDER VAN MASCHAVERWOORDT.NL

Leuke workshop en leuke groep. Het is een bevestiging van pad van persoonlijke ontwikkeling. Fijn om weer even 'oh ja'- momentjes te ervaren. 

De juiste triggers en bewustzijn zijn weer geactiveerd :-)


FERRINA VAN FERRINA-INSPIRES.COM

Superfijn om weer even stil te staan bij je essentie en je diepste verlangen. En van daaruit naar je (nieuwe) doelen en acties te kijken.


INGE VERLOOP VAN REKENBOOTCAMP.NL

Erg leuk! Bevestigend, maar ook verhelderend..Vooral de praktische acties vond ik erg behulpzaam. Dank je wel Pamela!


. CARNEIRO KINDT VAN  ARCKINT.COM

Verhelderende workshop met leuke mensen. Goed om eens echt na te denken wat  je �cht wilt. 

Pamela vertelt het op een rustige en fijne manier zodat je open durft te zijn


SELESTA KLIJNSMA VAN TEAMKLIJNSMA.NL

Het heeft inzicht gebracht en zicht op mijn verlangen.

Ik hoop dat ik mijn doelen beter kan stellen en hier succes mee kan behalen.


CECILE P.

Inspirerend! Het heeft me een aantal nieuwe inzichten gegeven. Bijvoorbeeld weten hoe je je wilt voelen en dan pas je doel stellen)


NIENKE HUSSLAGE VAN STUDIOHUSSLAGE.NL

Inzicht en rust! Ik ben altijd bang om naar binnen te gaan omdat er zoveel emoties loskomen., wat eng en confronterend is. Met jou is het gelukt! Bedankt


Natasha

Fijne ervaring die me nog eens bevestigd dat ik meer op mijn gevoel man (moet) varen


BONNY VAN BONNYDEGIT.NL

Héél inspirerend. Rustgevend.

Jij bent heel lief!


LAURA VAN KERZENBLATEVENTS.COM

"

Lieve Pamela, ontzettend bedankt voor je wijze inzichten! Eigenlijk is het heel simpel. En ergens weten we dat wel, maar dankzij jou kan ik er mee aan de slag. Goud waard!

Ellen Groenveld

"

Ik vond het een interessante workshop. Het heeft me meer inzicht gebracht in wat ik echt wil in mijn leven. En dat ik daar voor moet gaan.

Lisette

>